woensdag 3 oktober 2012

Naar Los Palacios

We namen afscheid van Tarifa en reden naar Los Palacios aan de poort van de "Brazo del Este".



We reden langs Vejer de la Frontera, gemeente die we de avond voordien nog even aandeden, namen daar de Autovia del Toro richting Medina Sidonia en reden zo op Jeres de la Frontera. Vandaar ging het naar Sanlucar de Barrameda om dan via La Algaida, Trebujena en La Cabezas de San Juan aan te komen in Los Palacios y Villafranca. Onderweg deden we verschillende lagunes aan, o.a. die van Medina, die van La Algaida en die van Bonanza.

Het spreekt vanzelf dat onze lijst met waarnemingen terug aangevuld werd. We zagen o.a. krooneend, purperkoet, witoogeend, witwangstern, buidelmees, visarenden (Pandion haliaetus), hop, rode wouw, dunbekmeeuw, zwarte ruiter, ralreiger, bonte vliegenvanger, en zo veel meer ...



In Los Palacios nam Guido ons mee naar een typisch restaurant (was dit Bar Miguel?) waar zowel de sherry uit het grote vat (€1 voor een glas) als de spijzen (dessert incl.) ons best smaakten! Het hotel San Sebastian op de Avenida de Sevilla was eenvoudig en onze kamer (ik deelde die de ganse reis met Marc) lag rustig aan de achterzijde.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten