maandag 14 mei 2012

Tot aan de Russische grens.

Voor het ontbijt trok ik alleen naar het dennenbos links van ons hotel. De eerste vogel die ik zag was een boomleeuwerik. Plots vlogen 3 roodvoorhoofdkanaries op en zetten zich op een elektriciteitsdraad. Wat een verrassing om die hier te zien. Spijtig maar ze bleven niet langs zitten: speels vlogen ze verder. Ik zag nog een bergtjiftjaf, een zwarte mees en een eekhoorn.



Na het ontbijt reden we naar een kleine vallei links van de highway in de richting van het dorpje Sno. Na een wandeling reden we verder in de richting van het volgende dorp. We zagen er: zwartkopgors, putter, grauwe gors, waterspreeuw, waterpieper, grote gele kwikstaart, roodkopklauwier, grauwe klauwier, kleine klapekster, scharrelaar , ...







Na de lunch reden we in de richting van de Russische grens, en halverwege trokken we te voet bergop langs een beekje tot aan een waterval. De natuur was er op zijn mooist. We zagen de waterspreeuw, heggenmus, zwarte roodstaart. Achteraf reden we nog tot aan de grens om even te kijken naar de Sameba tempel.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten